Print

Nederlands leren

Nederlands leren in Brussel, Antwerpen, Gent, Luik of een andere plaats in België met native speakers.
Klik hier voor een overzicht van onze cursussen Nederlands leren.

Nederlands leren op maat

In ons concept ‘taal op maat’ staat u als cursist centraal. Voor de start van de cursus Nederlands analyseren we uw taalniveau en behoeftes. Concreet zoeken we een antwoord op de vraag “In welke professionele situaties wenst u Nederlands te leren”.

Afhankelijk van deze concrete behoeftes maken we een programma op maat op. Tijdens de opleiding richten we ons dan ook enkel op de communicatieve vaardigheden die u echt nodig hebt in uw werkomgeving. Dit doen we aan de hand van

  • creatieve oefeningen
  • levensechte conversaties
  • rollenspelen

‘Taal op maat’ zorgt voor meer leerplezier en een actieve betrokkenheid waardoor uw leerprogressie hoger ligt dan bij een normale opleiding Nederlands.

Inhoud van een cursus Nederlands

Hieronder vindt u een voorstelling van de gemiddelde behoefte van een Lerian-Nti-cursist. Op basis van uw concrete behoeftes en taalniveau maken we een programma op maat op.

Inhoud cursus Nederlands 

Onze trainers 

Onze trainers hebben een uitgebreide pedagogische ervaring in het lesgeven aan volwassenen in een professionele omgeving en zijn native speakers.

Online e-ondersteuning

Om uw leerproces te bevorderen, bieden we bij alle cursussen Nederlands online e-ondersteuning aan.

U ontvangt vanaf de start van de opleiding wekelijks een reeks van 5 doelgerichte taaloefeningen op het platform. Daarnaast krijgt u toegang tot ons e-lexica programma waar u vakspecifieke woordenschatslijsten op uw eigen tempo kunt inoefenen (bv. terminologie om te onderhandelen, telecommunicatie, telefoonuitdrukkingen, EU-terminologie, …). Klik hier voor meer informatie over e-learning.

Contacteer ons

Bel +32 2 217 37 47

Of mail info@lerian-nti.be

Contacteer ons