Waarom een professionele taalcursus uw bedrijf of uw loopbaan vleugels kan geven

Terug naar overzicht

Taalkennis is een grote troef in uw professionele loopbaan. Dankzij een tweede taal kan u meer potentiŽle klanten bereiken, ook over de taalgrenzen heen. Bovendien slaat u nooit meer een slecht figuur op een internationaal congres in uw branche.

Kies zelf de duur en het tijdstip

Met een professionele taalcursus geeft u uw eigen zaak of carriŤre een flinke boost. Het is een investering die u snel terugverdient. Met een resultaatgericht taalbad van 3 of 5 dagen kan u al grote vooruitgang boeken.

"Onze klanten zijn vaak drukbezette professionals", weet taaltrainer Karen Desmet. "Daarom kunnen ze zelf de formule uitkiezen die het beste past in hun agenda. Speciaal voor hen werkten we een 3-daags en een 5-daags taalbad uit met opmerkelijke resultaten."

Bepaal zelf het gewenste resultaat

"Elke taaldocent start met een behoeftenanalyse. Waarom wilt u beter Frans leren spreken? Wat wilt u op het einde van het taalbad Engels bereiken? Met het antwoord op die concrete vragen geeft de lesgever een taalbad op maat", vertelt Karen.

"Onze lessen zijn gebaseerd op een goed doordacht pedagogisch programma. Op het einde van elke dag last de docent een evaluatiemoment in. Zo kan het programma dagelijks aangepast worden aan de wensen en verwachtingen van de deelnemer."

"We focussen op de woordenschat die in
uw sector of functie het meest nuttig is."
Taaltrainer Karen Desmet

De taaltraining die het beste bij u past

Kiest u voor een taalcursus bij Lerian-Nti? Dan krijgt u een training die helemaal afgestemd is op u: "We focussen op de woordenschat die in uw sector of functie het meest nuttig is. Bovendien zorgen we voor veel afwisseling: naast luisterfragmenten en video's lassen we ook spreekoefeningen en rollenspellen in. Door die variatie leert u verschillende competenties aan. Zo kan de docent ook inspelen op de leerstijl die het beste bij u past."

Intensief traject waardoor uw taalkennis vleugels krijgt

Tijdens een taalbad zal u heel intensief bezig zijn met de nieuwe taal: "Ook tijdens de lunch zal onze taaltrainer u aanspreken in de nieuwe taal. Daardoor leert u zowel op een formele als op een informele manier en wordt u gedurende enkele dagen helemaal ondergedompeld in een andere taal."

Survival Kit is inbegrepen

Taalschool Lerian-Nti weet hoe belangrijk sleutelzinnen zijn in een andere taal: veelvoorkomende conversaties die elke deelnemer wel eens nodig heeft in een zakelijke context. Op basis van onze 20 jaar expertise ontwikkelden we de Survival Kit, een compacte gids die handige sleutelzinnen bundelt.

Elke deelnemer krijgt dit handige, compacte boekje mee naar huis. U vindt er dialogen en belangrijke woordenschat over volgende thema's:

  • uzelf en uw bedrijf voorstellen
  • deelnemen aan een vergadering of een vergadering leiden
  • een professioneel telefoongesprek voeren
  • een zakelijke brief of e-mail schrijven
  • een klacht behandelen
  • een verkoopsgesprek voeren of een afspraak maken

Gratis toegang tot het online platform

Tot slot ontvangt elke deelnemer 1 jaar lang toegang tot ons online platform. We nodigen u graag uit om uw nieuwe kennis te onderhouden met oefeningen aangepast aan uw niveau. Als uw dat wilt, sturen we u wekelijks een mail met enkele zorgvuldig uitgekozen oefeningen die uw taalniveau blijven opkrikken.

Geniet nu van onze zomerpromo

Tijdens de rustigere zomermaanden kan u relaxed en meer gefocust uw taalbeheersing naar een hoger niveau tillen.

Voor vele professionals zijn juli en augustus ideale momenten om te werken aan de groei van je zaak.
Bij Lerian-Nti geniet u nu van mooie kortingen in juli en augustus:
ontdek onze 3 zomerpromo's