Print

Taalcursus per telefoon / via skype

Taalcursussen per telefoon of taalcursussen per Skype zijn een goed alternatief voor cursisten die weinig tijd hebben om een face-to-face cursus te volgen of zich moeilijk fysiek naar het opleidingslokaal kunnen verplaatsen. Ook voor mensen die vaak moeten telefoneren in het Frans, Nederlands, Engels of het Duits is dit een aangewezen formule. Voorwaarde is dat de deelnemers een basisniveau laag intermediair (1/5 ALTE of A2 CEF) hebben.

Beschikbaar voor de volgende talen

Nederlands Frans Engels Duits Spaans Italiaans Andere talen op aanvraag

Interactief en communicatief

Tijdens de telefooncursus wordt de kandidaat onmiddellijk geconfronteerd met het reële gebruik van de doeltaal. Deze telefoonopleidingen zijn dus geschikt voor deelnemers die regelmatig telefoneren in de doeltaal tijdens het uitoefenen van hun professionele taken.

Onze telefoon- en Skypecursussen zijn gebaseerd op communicatie en zijn interactief, rollenspelen en simulaties van gesprekken worden ter ondersteuning geïntegreerd  en sleutelzinnen helpen de cursist bij de assimilatie van de behandelde vaardigheden.

Na elke sessie krijgt de kandidaat een overzicht van de geziene woordenschat, met sleutelzinnen en eventueel ook de grammatica die werd behandeld. De cursussen per telefoon/Skype kunnen eventueel ook worden gecombineerd met de opleidingen face-to-face.

E-learning

Bij het begin van de cursus krijgt u toegang tot ons online e-learningplatform waar u (tot 1 maand na de opleiding) wekelijks oefeningen ontvangt, afgestemd op uw behoeftes en taalniveau.

Daarnaast krijgt u toegang tot de e-lexica waar u specifieke zakelijke woordenschat kunt inoefenen (zoals bv. EU-terminologie, financiële terminologie, HR-terminologie, juridische terminologie, terminologie om te onderhandelen, telefoonuitdrukkingen, …).

Contacteer ons

Bel +32 2 217 37 47

Of mail info@lerian-nti.be

Contacteer ons