Print

Taaltesten

De juiste medewerker voor de juiste job selecteren kan een complex en tijdrovend proces zijn. Als u nu eens alleen die kandidaten over de vloer kreeg waarvan u al met zekerheid wist dat hun talenkennis perfect beantwoordde aan de jobvereisten? Een luxe, zeker, maar die nu binnen uw handbereik ligt.

Wij bieden u mondelinge taaltestenonline taaltesten en Bulats taaltesten aan waarmee u de talenkennis van uw sollicitanten en werknemers snel, objectief en accuraat kunt testen.

Mondelinge taaltest (telefonisch / ter plaatse)

Jongeman met telefoon aan oor We analyseren de mondelinge talenkennis van uw medewerkers of sollicitanten voor het Nederlands, Frans, Engels, Duits, Italiaans, Russisch, Portugees en Spaans aan de hand van reële zakelijke situaties.

Klik hier voor meer informatie.

Online taaltest (Duits, Engels, Frans, Nederlands)

De online taaltest van Lerian-Nti evalueert in reële zakelijke situaties de structuurkennis, de luistervaardigheid en de kennis van de algemeen professionele woordenschat.

Klik hier voor meer informatie.

Bulats taaltest (Duits, Engels, Frans, Spaans)

Bulats

Bulats is een computertaaltest ontwikkeld door de Universiteit van Cambridge. Bulats test de 4 communicatieve vaardigheden in business situaties: luisteren, spreken, lezen en schrijven.

Klik hier voor meer informatie.

 

Contacteer ons

Bel +32 2 217 37 47

Of mail info@lerian-nti.be

Contacteer ons