Print

Een vertaling nodig

Een professionele vertaling nodig tegen een
competitieve prijs?

AKIRA Translations, uw professionele vertaalpartner.

Wij vertalen Nederlands, Frans, Engels, Duits, Spaans, Italiaans en
andere talen:

 • in bijna alle talencombinaties
     - Nederlands, Frans, Engels, Duits, Spaans, Italiaans, Portugees
     - Scandinavische en Slavische talen
     - Chinees, Japans en andere Aziatische talen
 • in alle courante bestandsformaten voor PC en Macintosh
     - Vertalingen in Word, Excel, Powerpoint
     - Print publishing: InDesign, Frame-Maker, QuarkXPress en Photoshop
     - Web publishing:  XML, HTML en alle afgeleiden
 •  in alle domeinen
     - Technisch vertalen
     - Juridisch vertalen
     - Financieel vertalen
     - IT vertalen
     - Commercieel vertalen
     - Medisch vertalen
     …

Onze projectbeheerders, vertalers en revisoren zijn opgeleide en ervaren meertalige professionals. Zij staan voor u klaar bij het vinden van de beste taal- en technische oplossing voor uw vertaalnoden!

Kiezen voor AKIRA Translations is kiezen voor kwaliteit !

Of het nu gaat om het vertalen van technische handleidingen, jaarverslagen, commerciële brochures, interne bedrijfsdocumenten of websites, AKIRA hecht veel belang aan uw documentatie. Aan de correctheid van de inhoud, aan de toon en de stijl van de tekst, aan de opmaak van het document. Bij AKIRA Translations delen wij uw zorg en is vertalen dan ook meer dan het louter omzetten van woorden in andere woorden. Het is onze missie om uw boodschap en uw huisstijl naadloos om te zetten in om het even welke andere taal.

Ons wereldwijd netwerk van vertalers maakt het mogelijk om een gepaste vertaler voor u te vinden, wanneer u dat wenst. Een Franse ingenieur-vertaler, een  Duitse juridisch vertaler, een Zweedse medisch vertaler, een Nederlandse vertaler met een vlotte pen, ... Stuur ons een document en wij zorgen voor een vertaler die over veel ervaring beschikt in het domein van uw tekst. Bovendien wordt elke vertaling door een native speaker taalspecialist een tweede keer onder de loep genomen voor een nauwkeurige revisie van grammatica, spelling, interpretatie, terminologie.

AKIRA Translations onderscheidt zich eveneens van de concurrentie door snelle leveringstermijnen en lage prijzen. Time is money. Een vertaling die te laat wordt geleverd, is niet meer nuttig voor u. Bij AKIRA Translations is de beschikbaarheid van vertalers en revisoren, wanneer u deze nodig heeft, een prioriteit.

Om deze snelle leveringstermijnen en lage kosten te garanderen, doen we een beroep op intelligente vertaalsoftware die ons toelaat om elke vertaalde zin op te slaan in een zogenaamd vertaalgeheugen. Op die manier kunnen gelijkaardige documenten veel sneller en goedkoper worden vertaald. Hierdoor garanderen we consistentie van uw terminologie in al uw documenten. Pas op, het gaat hier in geen geval over machinevertaling. De zinnen die we opslaan in het geheugen, zijn zinnen die door een specialist-vertaler zijn vertaald en die door een tweede revisor nauwkeurig zijn gecheckt.

Wij zoeken samen met u naar de beste oplossing voor een heel competitieve prijs. Zowel op taal- als op technisch niveau, staan wij voor u klaar. Wij bieden een persoonlijke all-in service op maat, die volledig beantwoordt aan uw vertaalbehoeften. Elke klant wordt zorgvuldig bijgestaan door een persoonlijke projectmanager gedurende het hele vertaalproject bij wie u steeds terecht kan voor al uw vragen.

Kortom, AKIRA Translations is de ideale partner voor alle bedrijven die op zoek zijn naar snelle kwalitatieve vertalingen Nederlands, Frans, Engels, Duits, en vele andere talen, met de beste prijs-kwaliteitverhouding!

Test ons uit! Stuur uw document ter vertaling door naar:

Isabel Hardeman info@akiratranslations.be
T: +32 2 739 45 25
www.akiratranslations.be


Contacteer ons

Bel +32 2 217 37 47

Of mail info@lerian-nti.be

Contacteer ons