Print

Juridisch Nederlands

Juridisch Nederlands: deze cursus is bestemd voor advocaten, juristen, studenten in de rechten en personeel met een functie in een juridisch departement.

Deze cursus op maat zal zich inhoudelijk richten naar uw voorafbepaalde behoeften, rekening houdend met de specifieke juridische tak waarin u werkt.

Tijdens de opleiding komen de juridische basiswoordenschat aan bod en de communicatieve vaardigheden nodig voor gesprekken over handelsrecht, sociaal recht, fiscaliteit, Europees recht, intellectuele eigendom, ….

De opleiding is gebaseerd op communicatie en is interactief, rollenspelen worden ter ondersteuning geïntegreerd  en sleutelzinnen helpen u bij de assimilatie van de behandelde vaardigheden.  Daarbij zullen authentieke documenten worden gebruikt om de situatie zo realistisch mogelijk te maken.

Meer Info

 • Doelgroep

  Advocaten, juristen, studenten in de rechten en personeel met een functie in een juridisch departement. Minimumniveau: 3/5 ALTE – B2 ERK

 • Duur

  30 uur (sessies van 2 uur)
  1 uur = 60 minuten

 • Aantal deelnemers

  Privé, duo of groep (3 tot 6 cursisten)

 • Talen

  Nederlands voor anderstaligen
  (deze cursus is ook beschikbaar voor het Frans, Engels en Duits).

 • Opvolging e-learning

  Bij het begin van de cursus 'Juridisch Nederlands' krijgt u toegang tot ons online e-learningplatform waar u wekelijks oefeningen ontvangt afgestemd op uw taalniveau.

  Daarnaast krijgt u toegang tot de e-lexica waar u specifieke zakelijke woordenschat kunt inoefenen via drill (bv. EU-terminologie, juridische terminologie, terminologie om te onderhandelen, telefoonuitdrukkingen, …).

 • Praktisch

  Snelle planning op basis van uw beschikbaarheden.
  Cursus in uw kantoor of in onze opleidingslokalen in Brussel, Gent, Diegem, Antwerpen of Luik.

Lerian-Nti Languages

Contacteer ons

Bel
+32 2 217 37 47

Of mail
info@lerian-nti.be

Vraag een offerte aan Sturen naar collega

Foto's